Header-1855x350_voor-wekgevers.jpeg
Header-1855x350_productiebedrijf.jpeg
Header-1855x350_productiebedrijf.jpeg
Header-1855x350_voor-wekgevers.jpeg

Agenda

De Bolder-lunch werkgevers

In 2019 |  Bent u werkgever, en wilt u onderzoeken wat leer-werkbedrijf De Bolder voor u kan betekenen? Graag praten u bij over stages, detachering, regelingen en meer. Als u dat uitkomt, doen we dat tijdens een eenvoudige, Texelse lunch. Daarbij nodigen we ook een werkgever uit die kan spreken vanuit ervaring. Zo wordt u in een uurtje tijd een stuk wijzer over alle mogelijkheden. De De Bolder-lunch is geheel vrijblijvend. Bent u geïnteresseerd? Laat het ons weten, dan nemen we contact met u op.

Lees verder

Training HARRIE helpt

In 2019  |  Uw nieuwe medewerker is een aanwinst voor uw team. Maar een collega met een arbeidsbeperking is ook best een verantwoordelijkheid. Die draagt u niet alleen. Vanuit leer-werkbedrijf De Bolder kunt u rekenen op een professionele en prettige begeleiding: zowel voor uw nieuwe medewerker, als voor uzelf en uw team. Twee keer per jaar kunt u inschrijven voor de training HARRIE helpt. Bent u geïnteresseerd, heeft  een vraag? Stel ‘m!

Lees verder
Delen:

Adres

Reijer Keijserstraat 8
1791 AX Den Burg - Texel

De Bolder

Leer-werkbedrijf De Bolder begeleidt Texelaars met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan. Ons doel: geen Texelaar valt buiten de boot!

© 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper