Header-1855x350_voor-wekgevers.jpeg
Header-1855x350_productiebedrijf.jpeg
Header-1855x350_voor-wekgevers.jpeg
Header-1855x350_productiebedrijf.jpeg
Header-1855x350_voor-wekgevers.jpeg
Header-1855x350_voor-wekgevers.jpeg

Een ervaren en betrokken team

Leer-werkbedrijf De Bolder is een echt ‘mensenbedrijf’. Samen staan we 100% achter onze missie: ‘Geen Texelaar valt buiten de boot’. Ieder van ons draagt op eigen wijze zijn of haar steentje bij. De Bolder is onderdeel van de gemeente Texel. We werken nauw samen met Sociaal Team Texel en vele anderen. Maak kennis met ons team!

Jacco Mokveld

Jacco Mokveld

directeur

Manager pur sang. Zwaait sinds 2016 de scepter bij De Bolder. Heeft als persoonlijke missie de positionering van De Bolder, als volwaardig leer-werkbedrijf, als onmisbare schakel in de sociaaleconomische context van Texel. Einddoel: mensen ondersteunen bij hun wens mee te doen. Zegt: “Ik vind het een eer een poos voor dit unieke, nuchtere, echt Texelse bedrijf te mogen ‘zorgen’.
Volkert Bakker

Volkert Bakker

productieleider industrieel

Werkte voorheen in de bouw, vond in De Bolder een werkomgeving waar de mensen sociaal, ánders met elkaar omgaan. Is zo veel mogelijk op de werkvloer. Volgens zijn stappenteller legt hij daar dagelijks 10 km af. Zijn doel: “Meewerken aan de toekomst van dit bedrijf, dat mensen een leuke job geeft. Anders zouden er veel thuiszitten: zonde!”
Rutger Zoetelief

Rutger Zoetelief

werkleider en trajectcoach

Is werkleider vloerplaten en magazijn. Ziet dagelijks de ontwikkeling die mensen op zijn afdeling doormaken, “en dat, terwijl we tegelijk een productiebedrijf draaiende houden voor onze afnemers. Iedereen draagt bij naar eigen kunnen. Onze producten; daar kunnen we met zijn allen trots op zijn.”
Annet van Beek

Annet van Beek

werkleider Bedrijfsbureau

Stuurt de receptie aan. En is verantwoordelijk voor de administratie van de productie. Ze doet, samen met haar collega's, de administratie van orders, pakbonnen, facturen, voorraad, wasserij, uren en verlof. “Vind ik echt leuk om te doen. Helemaal voor De Bolder: hartstikke mooi bedrijf.”
Ron de Vries

Ron de Vries

werkleider

Werkt sinds 2017 bij De Bolder, geeft leiding aan een heel diverse groep collega’s: jong en oud, soms met een beperking, oude en nieuwe Texelaars. Hij is er trots op: “Onze wasserij scoort bij onze klanten een 9+. Ik heb dit jaar geleerd hoe waardevol De Bolder is voor de mensen die er werken. Mijn werk? Mooi! En dienstbaar!”
Marian Wester

Marian Wester

financieel adviseur

Werkt sinds februari 2019 bij De Bolder als financieel adviseur. “Mijn interesse gaat vooral uit naar de cijfers als beleidsinstrument. Mijn missie is om er mede zorg voor te dragen dat de toekomst van dit prachtige bedrijf wordt gewaarborgd als werkplek voor mensen uit verschillende doelgroepen, ieder met eigen talenten en mogelijkheden.”
Alice Reinders

Alice Reinders

traject coach

Geen Texelaar valt buiten de boot! Dat is Alice ten voeten uit. Met tomeloze energie begeleidt ze Texelaars die weer willen en kunnen werken, de WSW of de bijstand uit. Ook staat ze klaar voor werkgevers, onder meer met de training HARRIE helpt. “Met zoveel werkgelegenheid op Texel is het prachtig om zoveel mogelijk mensen aan een betaalde baan te helpen.”
Udo Visser

Udo Visser

productieleider inkoop / voorbereiding

Is verantwoordelijk voor de planning voor industriële inkoop en werkvoorbereiding. Kijkt daarbij naar productie, gebouwenonderhoud en scholing. Gaat elke ochtend fluitend naar zijn werk. “Mijn missie: met vereende krachten samen echte producten maken, waardoor mensen zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. Elke dag is anders.”
Marieke ter Burg

Marieke ter Burg

hoofd P&O

Vindt De Bolder het mooiste leer-werkbedrijf van Nederland. “We zijn flexibel en inventief bij het vinden van oplossingen! Ik vind het bijzonder om medewerkers van nabij te mogen volgen. Mijn missie: vooral naar iemands mogelijkheden kijken. En daar het maximale uithalen."
Casper Landman

Casper Landman

werkleider en trajectcoach

Werkt sinds januari 2019 bij De Bolder als werkleider Fijnwerk en trajectcoach. “De Bolder heb ik leren kennen als een mooi bedrijf dat mensen de kans geeft om mee te doen. Niemand valt buiten de boot. Al vrij snel voelde ik mij thuis in mijn nieuwe werkomgeving en dat is zeker niet in de laatste plaats te danken aan de medewerkers van mijn afdeling.”
Janny Huizinga

Janny Huizinga

mt-secretaresse

Beheert de agenda, notuleert en redigeert, regelt, bewaart het overzicht, staat mensen te woord. Druk? Zeker. Maar wie binnenloopt met een vraag, komt nooit tevergeefs. “Ik voel me bij De Bolder als een spin in het web, een vis in het water. De samenwerking, het onderlinge respect en de veelzijdigheid van het bedrijf maken dat ik trots ben er deel van uit te maken!”
René van Keulen

René van Keulen

werkleider

Sinds februari 2017 in dienst. Is verantwoordelijk voor de houtafdeling en de afdeling montage en verpakken. Twee afdelingen met een geheel eigen dynamiek. “Enerzijds leiden we mensen op met een afstand tot de arbeidsmarkt, anderzijds bieden we beschutte werkplekken. Dat vind ik iedere dag weer een mooie en inspirerende opdracht.”
Kelly Lexmond

Kelly Lexmond

administratief medewerkster

Is sinds 1 april 2018 werkzaam bij De Bolder en is de benjamin van het team. Draagt mede zorg voor de personeelsadministratie. “Ik werk hier nog maar kort, maar ben hartstikke enthousiast! Mijn doelstelling? Om zoveel mogelijk structuur en overzicht te creëren. Dat is handig voor iedereen.”

Adres

Reijer Keijserstraat 8
1791 AX Den Burg - Texel

De Bolder

Leer-werkbedrijf De Bolder begeleidt Texelaars met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan. Ons doel: geen Texelaar valt buiten de boot!

© 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper