Header-1855x350_voor-wekgevers.jpeg
Header-1855x350_productiebedrijf.jpeg
Header-1855x350_productiebedrijf.jpeg
Header-1855x350_voor-wekgevers.jpeg
Header 1855x350_missie.jpg
Header 1855x350_missie.jpg

Onze missie:
Geen Texelaar valt buiten de boot

Leer-werkbedrijf De Bolder levert een passende, waardevolle en duurzame bijdrage aan trajecten van Texelaars, die het niet lukt om op eigen kracht invulling te geven aan de wens tot (een vorm van) arbeidsmatige deelname aan de samenleving. Wat ons betreft geldt: geen Texelaar valt buiten de boot!

Leer-werkbedrijf De Bolder ís er voor hen! We doen er alles aan om deze Texelaars te begeleiden naar een passende en - zo veel mogelijk - vaste werkplek. Dat kunnen we niet alleen. Daarom zijn we altijd in gesprek met ondernemers en instellingen. Dat doen we in opdracht van het Rijk en als onderdeel van de gemeente Texel.

Zo delen we kennis binnen ons netwerk op Texel en met collega’s in Noord Holland. We zijn lid van Cedris, de landelijke vereniging voor sociale werkgelegenheid en re-integratie. Ook werken we nauw samen met Sociaal Team Texel. Opgedane ervaringen gebruiken we om onze werkwijze steeds te verbeteren.

Leer- werkbedrijf De Bolder is ruim 60 jaar verandervaardig en veranderbestendig!

Personeel aan het werk met machine
Personeel aan het werk in het groen

Adres

Reijer Keijserstraat 8
1791 AX Den Burg - Texel

De Bolder

Leer-werkbedrijf De Bolder begeleidt Texelaars met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan. Ons doel: geen Texelaar valt buiten de boot!

© 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper