Header-1855x350_voor-wekgevers.jpeg
Header-1855x350_productiebedrijf.jpeg
Header-1855x350_productiebedrijf.jpeg
Header-1855x350_voor-wekgevers.jpeg
Header1855x350_voorklantenjpg.jpeg
Header1855x350_voorklantenjpg.jpeg

Voor afnemers

De Bolder maakt werk van uw wensen!

Zo verzorgen wij uw was in onze professionele wasserij en maken wij producten zoals tentharingen, garnalennetjes en kleine sjoelbakken. Ook uw individuele wens bespreken wij graag.

Voor inpakwerkzaamheden (bijvoorbeeld kerstpakketten), recycling (fikzakken voor de open haard) of uw eigen ideeën bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bespreken de mogelijkheden graag met u persoonlijk.

Bel (0222) 313141 of mail naar verkoop@deboldertexel.nl

Het intern productiebedrijf in Den Burg bestaat uit een aantal afdelingen.

De afdelingen van De Bolder vormen samen een volwassen bedrijf. Elke afdeling heeft een ‘vaste kern’ van medewerkers. Zij hebben als geen ander bepaalde taken in de vingers. Bijzonder aan De Bolder is dat we meebewegen met het Texelse hoog- en laagseizoen. In de zomer beleeft de wasserij topdrukte. Dan springen de collega’s van andere afdelingen bij. Samen houden we leer-werkbedrijf De Bolder draaiend.

DE WASSERIJ

Onze wasserij is best bijzonder. Waar menig wasserij geautomatiseerd is, zijn bij ons nog vele handen aan het werk, een echte ambachtelijke wasserij. Met uitstekende, professionele machines, dat wel! En qua capaciteit toegerust om de hoogste pieken in het hoogseizoen aan te kunnen. Door onze werkwijze krijgt de was wat extra aandacht. Jaarlijks ‘doen’ we 500.000 kilo lakens, slopen, handdoeken en tafellinnen. Daarmee kan heel Texel 15 keer zijn bed verschonen.

In Den Helder, maar vooral op Texel, haalt De Bolder de vuile was op, en brengt ‘m schoon weer aan de deur. Dat gebeurt bij B&B’s, vakantieparken, hotels en restaurants. We zijn er zo. Op Texel zitten we immers altijd ‘om de hoek’. Veel van onze afnemers vinden bovendien een lage CO2 –footprint belangrijk. Door geen servet naar de overkant te sturen, zorgen we daar samen voor.

AFDELING HOUT

De houtzagerij is er voor de vloerplaten. Maar ook voor andere producten. Denk aan tentharingen, speelgoed en speciale producten en diensten. Onze tentharingen verrichten hun bescheiden maar niet onbelangrijke taak in landen door heel Europa. Jaarlijks vinden 400.000 stuks hun weg naar de kampeerder. Dat gebeurt meestal via de groothandel. 

AFDELING VLOERPLATEN

Wekelijks verlaten drie grote trailers het terrein van De Bolder. Ieder tot de nok geladen met vloerplaten. De afnemers zijn Nederlandse specialisten in vloeren die kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Onze vloerplaten sluiten daar uitstekend bij aan. Jaarlijks maken we 580.000 m² ondervloer; daar kun je circa 116 voetbalvelden mee bekleden.

AFDELING VARIA EN FIJNWERK

Dit is De Bolder in het klein. Hier maken we demo vloerstalen, speelgoed, drooglijnsets, bordenwissers en garnalennetjes. Zij worden hier samengesteld nadat de onderdelen van de afdeling hout zijn gekomen. Tevens doen we op deze afdeling klein was-werk en diverse verpakkingswerkzaamheden voor lokale parken en bedrijven.

DE BUITENDIENST

Wie aan De Bolder denkt, denkt al snel aan de mannen van de buitendienst: die zijn al járen één van de visitekaartjes van ons leer-werkbedrijf.

De ploeg  werkt over het hele eiland. Zij prikken de straten schoon in Den Burg en De Koog, verzorgen een groot deel van het gemeentelijk groen en legen alle minicontainers en de ondergrondse vuilniscontainers op Texel (de meerpalen). Dit doen we voor de gemeente en voor de dijkbeheerder.

Adres

Reijer Keijserstraat 8
1791 AX Den Burg - Texel

De Bolder

Leer-werkbedrijf De Bolder begeleidt Texelaars met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan. Ons doel: geen Texelaar valt buiten de boot!

© 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper