Header-1855x350_voor-wekgevers.jpeg
Header-1855x350_productiebedrijf.jpeg
Header-1855x350_productiebedrijf.jpeg
Header-1855x350_voor-wekgevers.jpeg

werkfit-traject en naar werk-traject

 

Heeft u een arbeidsongeschiktheidsuitkering, bijvoorbeeld WGA, WIA, WAZ of Wajong? Of heeft u een ziektewetuitkering? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor het werkfit-traject of naar werk-traject.

Leer-werkbedrijf De Bolder begeleidt u daar graag bij. Wel heeft u daarvoor een doorverwijzing van het UWV nodig, via uw arbeidsdeskundige.

Zo wordt u weer werkfit

Heeft u een Ziektewetuitkering of een Arbeidsongeschiktheidsuitkering? Kunt u nog werken, maar heeft u wel een steuntje in de rug nodig? Dan is het werkfit-traject mogelijk iets voor u.

Met de coach van De Bolder bespreekt u wat u wel of niet kunt en wat u graag zou willen. Ook bespreekt u wat u nodig heeft om (weer) aan het te werk kunnen. Misschien is een stage precies goed voor u; zodat u weer kunt wennen aan het werkritme en aan bepaalde taken. Of misschien moet u weer vertrouwen krijgen in uw eigen mogelijkheden. Zodra u er klaar voor bent, helpt de coach u bij het vinden van werk dat bij u past.

Het naar werk-traject

Het doel van een naar werk- traject is het vinden van nieuw, passend en duurzaam werk. Samen met uw trajectcoach maakt u bijvoorbeeld een CV en een sollicitatiebrief. Ook oefent u met het sollicitatiegesprek. En als u aan het werk gaat, maakt de trajectcoach samen met u en met uw nieuwe werkgever een inwerkplan. Uw trajectcoach blijft ‘in de buurt’ zolang dat nodig is.

Heeft u belangstelling voor, of vragen over één van beide trajecten? Neemt u dan contact op met uw arbeidsdeskundige van het UWV.  Wie weet, maken we dan snel daarna kennis.

Delen:

Adres

Reijer Keijserstraat 8
1791 AX Den Burg - Texel

De Bolder

Leer-werkbedrijf De Bolder begeleidt Texelaars met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan. Ons doel: geen Texelaar valt buiten de boot!

© 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper