Header-1855x350_voor-wekgevers.jpeg
Header-1855x350_productiebedrijf.jpeg
Header-1855x350_productiebedrijf.jpeg
Header-1855x350_voor-wekgevers.jpeg
Header 1855x350_voor texelaars2.jpg
Header 1855x350_voor texelaars2.jpg

Voor Texelaars

Eén op de vijftien Texelaars boven de 18 heeft – op de één of andere manier – een afstand tot de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld vanwege een chronische ziekte of een handicap. 

Vaak hebben mensen een aanloop nodig om weer aan het werk te kunnen. Leer-werkbedrijf De Bolder heeft diverse trajecten om mensen daarbij te ondersteunen. En we laten iemand pas ‘los’ als die persoon werk heeft gevonden waar hij of zij zich thuis kan voelen.

U kunt door De Bolder worden begeleid, als u in één van deze situaties verkeerd:

  • U heeft een bijstandsuitkering (dan valt u onder de Participatiewet)
  • U heeft een ziektewet- of een arbeidsongeschiktheidsuitkering
  • U was één tot drie jaar ziek. Nu bent u voor een deel arbeidsongeschikt (tot 35%). U ontvangt een WW-uitkering

Herkent u zichzelf? Of misschien een familielid of vriend? Dan is het goed te weten wat leer-werkbedrijf De Bolder voor u kan betekenen. 

Leer-werkbedrijf De Bolder ís er:

  • Voor Texelaars die vanuit een uitkering (weer) graag willen werken en deelnemen. Maar die – om één of andere reden – een steuntje in de rug kunnen gebruiken om weer arbeidsfit te worden.
  • Voor werkgevers die in hun personeelsbeleid en werkzaamheden ruimte maken voor diversiteit. En voor specifieke werkzaamheden op zoek zijn naar gemotiveerde medewerkers.
  • Voor afnemers die houden van kwaliteit; uit onze wasserij, de afdeling houtbewerking of de afdeling montage en verpakken.
Texelaars

Adres

Reijer Keijserstraat 8
1791 AX Den Burg - Texel

De Bolder

Leer-werkbedrijf De Bolder begeleidt Texelaars met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan. Ons doel: geen Texelaar valt buiten de boot!

© 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper