Header-1855x350_voor-wekgevers.jpeg
Header-1855x350_productiebedrijf.jpeg
Header-1855x350_productiebedrijf.jpeg
Header-1855x350_voor-wekgevers.jpeg
Header1855x350_voorwekgevers.jpeg
Header1855x350_voorwekgevers.jpeg

Voor werkgevers

Als werkgever op Texel bent u altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die met hun persoonlijke capaciteiten een aanwinst zijn voor uw team. Daarnaast heeft u mogelijk te maken met de Wet banenafspraak en quotum arbeidsbeperkten (Wet BQA). Twee goede redenen om contact op te nemen met leer-werkbedrijf De Bolder. Onze trajectcoach staat voor u klaar, vanuit het Werkgevers ServicePunt (WSP).

We denken met u mee

  • U heeft een vast aanspreekpunt in de persoon van trajectcoach Alice Reinders. Bij haar kunt u vacatures aanmelden, en aangeven wat – of liever gezegd: wie - u nodig heeft. Vanuit een brede pool zoeken we naar geschikte kandidaten voor uw openstaande vacatures.
  • Hoe kunt u functies zó inrichten, dat u uw mensen precies dat laat doen waar ze goed in zijn en plezier in hebben? Met jobcarving wordt uw bedrijf efficiënter en komt er meer tijd voor kwaliteit. We helpen u met de analyse.
  • Een nieuwe collega met een beperking is immers best een verantwoordelijkheid. In de kosteloze training ‘HARRIE helpt’ ontdekt u hoe u er een succes van maakt.
  • De nieuwe medewerker zelf mag rekenen op onze begeleiding, zolang dat nodig is.
  • Is iemand meteen in dienst nemen een te grote stap? We bieden de mogelijkheid van een stage. Dat voelt goed voor beide partijen.
  • De financiën en bedrijfsrisico’s zijn goed geregeld.

Voor het complete dienstenpakket voor werkgevers, klik hier.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening?

We gaan graag met u in gesprek! Stuur een mail naar trajectcoach Alice Reinders areinders@deboldertexel.nl of bel: 06 170 070 09 (maandag t/m donderdag).

Wilt u bijblijven wat betreft ontwikkelingen, regelingen en wetgeving op het terrein van sociale arbeidsparticipatie? Laat hier uw gegevens achter en we houden u op de hoogte via onze tweemaandelijkse digitale nieuwsbrief.

 

Leer-werkbedrijf De Bolder ís er ook:

  • Voor Texelaars die vanuit de bijstand (weer) graag willen werken en deelnemen. Maar die – om één of andere reden – een steuntje in de rug kunnen gebruiken om weer arbeidsfit te worden.
  • Voor afnemers die houden van kwaliteit; uit onze wasserij, de afdeling houtbewerking of de afdeling montage en verpakken.

Adres

Reijer Keijserstraat 8
1791 AX Den Burg - Texel

De Bolder

Leer-werkbedrijf De Bolder begeleidt Texelaars met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan. Ons doel: geen Texelaar valt buiten de boot!

© 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper